Een OOGST portretfotograaf voor een sterk prive portret of effectieve zakelijke profielfoto

Vindt u een portret fotoshoot niet 1 van de leukste bezigheden? Of heeft u meegemaakt dat het resultaat toch niet is wat u verwachtte of nodig had? OOGST legt de nadruk op een prettige ervaring en foto’s die u zullen helpen uw doel ermee te bereiken. Met tevredenheidsgarantie. We werken niet in onze stijl, maar in de stijl die voor u nodig is. Voor bijvoorbeeld een CV, magazine of nieuwsbrief, artiesten profiel, Linkedin, een printafmeting, of social media. U kunt kiezen voor een studio portret in Maarn, een fotogenieke locatie uit onze database, of efficient gepland op uw locatie. Inclusief mobiele studio apparatuur.

Special: Klassieke Cinema Stijl portret – Aanbieding:

Klassiek Cinema Stijl Portret / Glamour portretfotografie: Laat jezelf, je gezin of je klassieke auto met jou portretteren alsof je op een Hollywood filmset bent. Zie voorbeelden hierboven gemaakt in de studio in Maarn of op locatie. Vanaf slechts €145.

 

Algemene misvattingen over portretfotografie

  • “Ik lach altijd nep op een foto”. Een goede fotograaf voorkomt dit met een prettige informele fotoshoot.
  • “Ik maak gewoon een nette foto en dan maak ik er iets moois van met Photoshop”. Een goede foto kan beter worden met Photoshop, maar een middelmatige profielfoto heeft geen wervend effect.
  • “Een goede portretfoto kan toch in een minuutje gemaakt worden?” Dat zou kunnen. Echter, in minder dan 15 minuten worden de kansen sterk minder. Het beste licht, houdingen en blikken verschillen per persoon. Een goede shoot zorgt voor positieve verrassingen.

 

Ik blijf onder de indruk van je relaxte en gemotiveerde houding en hoeveel mensen je in zo’n korte tijd goed geportretteerd hebt bij ons. H. Bergsma

Universiteit Leiden

De beste fotoshoot locaties op de Utrechtse Heuvelrug voor portretfotografie en groepsportretten

Vanuit ervaring met fotoshoots voor onze klanten hebben wij de beste fotoshoot locaties op de Heuvelrug voor u verzameld. De mooiste fotoshoot locaties op de Utrechtse Heuvelrug per stad / dorp Voor buiten regio Maarn en de Utrechtse Heuvelrug zetten we een locatiescout in uit ons netwerk, zonder extra kosten.

Foto bewerken

Naast het editen van foto’s voor oplevering, zorgt OOGST ook voor het editen, retoucheren en repareren van foto’s van voor portretfotografie uit je oude albums, van andere fotografen, voor editorial fotos in tijdschriften, particulieren en bedrijven.