Effectieve fotografie tussen de “information overload”

 
OOGST heeft een sterke achtergrond in marketing en ondernemen. Een fotograaf van OOGST maakt geen foto’s voor u, maar voor uw doelgroepen. Het hogere resultaat op uw uitingen is wel voor u.
 

“Information overload” vergroot het belang van betekenisvol beeld

Kalverstraat-overload-OOGST Omdat we gewild en ongewild steeds meer media en informatie op ons af krijgen, gaan we steeds sneller ‘scannen’. Onze hersenen vallen dan steeds meer terug op betekenisvol beeld. En ook als het beeld de verkeerde betekenissen heeft, gebruiken we het in de mening over het product. Beeld moet dus aantrekken, maar ook direct het juiste verhaal overbrengen.
 

Geen focus op ‘mooi’, maar op relevante aandacht

Fotos moeten algemeen aantrekkelijk zijn, maar wij focussen op wat de aandacht van uw doelgroep trekt en vasthoudt en wat keuzes en actie stimuleert. Niet alleen in bedrijfsfotografie, maar bijvoorbeeld ook in portretfotografie. We vertalen uw doelen naar effectief beeld voor al uw uitingen. Om mogelijkheden te bespreken, komen wij graag vrijblijvend bij u langs.
 
OOGST beschikt over een ruime fotostudio in Maarn en werkt over geheel Nederland en Belgie. Voorbeelden van producten en media waar OOGST doelgericht en storytelling beeld, grafisch ontwerp en layouts voor maakt: bedrijfs websites, (sociale) online media en artikelen, profielportretten, vakbladen, brochures, reportages en bedrijfsdocumentaires, trainingsmateriaal, catalogi, productfotografie, bedrijfsevenementen, promotiemateriaal, effectieve mailings, advertorials, scripties, boeken.
 
>>Over OOGST

Ik blijf onder de indruk van je relaxte en gemotiveerde houding en hoeveel mensen je in zo’n korte tijd goed geportretteerd hebt bij ons.

H. Bergsma

Universiteit Leiden

Je bent een prettig persoon om mee te werken, ik had niet gedacht dat het zo makkelijk zou gaan. Rosjen is echt heel blij met zijn mooie foto’s en ziet ook echt de toegevoegde waarde.

Sophie Vrolijks

Eindelijk heb ik een aantal portretten in mijn stijl in plaats van de stijl van de fotograaf.

Dinand Cuylenborg

Links over fotografie, Maarn en de Utrechtse Heuvelrug:

Fotografie vaardigheden

Handige korte tips of weetjes vanuit onze professie plaatsen wij op onze fotografie blog.

Zoekt u meer uitleg over bijvoorbeeld lenzen, studio belichting en diverse fotografische vaardigheden, dan hoop ik dat u als enthousiasteling of professional iets heeft aan onze fotografie tips tests en tutorials.

Maarn en de Utrechtse Heuvelrug

Maarn informatie: Als u net als wij geinteresseerd bent in Maarn en de Utrechtse Heuvelrug, vindt u hier onze blog over Maarn en omgeving met nieuws en fotos over recreatie en natuur.

De beste fotoshoot locaties op de Utrechtse Heuvelrug voor portretten en marketing fotografie

Vanuit ervaring met fotoshoots voor onze klanten hebben wij de beste fotoshoot locaties op de Heuvelrug voor u verzameld. Zo kunt u ideeen opdoen voor locaties die passen bij uw (professionele) portret of product promotie doelen.

De mooiste fotoshoot locaties op de Utrechtse Heuvelrug per stad / dorp

Straatfotografie

Straatfotografie stock: Voor stock fotografie doeleinden en als bijna uit de hand gelopen hobby maakt onze fotograaf Arnick Pelder straatfotografie in oa New York, Los Angeles, Denver, Parijs, op Cuba en Sicilie, in Brussel, Gent en natuurlijk Amsterdam, Utrecht en Maarn.

Als u nog geen fan bent van Maarn en de Utrechtse Heuvelrug, nodigen we u uit dat te worden via onze galerij straatfotografie gemaakt in Maarn en omgeving. Inclusief landschapsfoto’s op de Heuvelrug van Utrecht, uit fotoshoots in Amersfoort, Zeist en Driebergen.

 

English summary of OOGST Fotografie

An OOGST Photography photographer will translate your marketing goals into images that produce results. We specialize in potrait photography, marketing / business / advertising photography, product photography and event photography. We do photoshoots for documentary photography as part of storytelling goals, and single photo’s. With a studio in Maarn and all the necessary mobile studio equipment, we do assignements in the Utrecht Hillridge region and all over the Netherlands and Belgium.