Foto bewerking / herstellen / Repareren

Heeft u weleens gedacht dat u beschadigde oude en nostalgische foto’s uit uw en het verleden van uw familie graag gerepareerd zou willen zien? Vanwege krassen, scheuren, vloeistofvlekken en vervaging door de zon. Wij hebben veel ervaring met “restauratie” van foto’s alle soorten foto bewerking tegen scherpe prijzen. Desgewenst kunnen wij al uw foto prints digitaliseren en bijvoorbeeld de beschadigde trouwfoto’s, groepsfoto’s of portretten in de meeste gevallen weer in originele staat herstellen.

Foto’s Bewerken / Editen / Retoucheren

Goed ingezet is er met Photoshop veel mogelijk. Als u geen maanden (of jaren) wil besteden aan het bestuderen van de mogelijkheden met maskers en laagbewerkingen, dan kunnen wij uw bestaande digitale of geprinte foto’s in een natuurlijke stijl van het scherm laten springen. Uw vakantie of familie fotos krijgen een nieuw leven. Met een bewerking van een set foto’s gebaseerd op overeenkomsten van de fotos waarop zij verbeterd kunnen worden, kunnen wij al honderden foto’s voor u mooier maken voor een eenmalige 100 euro inclusief btw.

Wij bieden ook de mogelijkheid personen te verwijderen uit foto’s, die u liever niet meer terugziet in uw fotoboeken of op uw digitale foto’s.

De specifieke mogelijkheden die wij bieden: Dia’s scannen, negatieven scannen en digitaal ontwikkelen, afgedrukte foto’s scannen, foto bewerking / editing, retoucheren, repareren / herstellen, printen en drukken op foto of mat grafisch papier in alle formaten, en printen op canvas.

U zal verrast zijn tegen welke prijs u dit uit handen kunt geven uw oude foto’s weer als nieuw worden, of mooier zijn gemaakt.