Evenementenfotografie gericht op uw doel

Al uw evenementen zetten wij om in een reportage, maar focussen daarin op mensen en de bijzondere momenten. Soms liggen die momenten voor de hand, maar wij zoeken ook de kleine verhalende momenten die veel vertellen over u, of uw organisatie en het evenement.

Met onze ervaring nemen we zorgen voor u uit handen en zetten we de belangrijke onderdelen van het draaiboek om in sterke fotografie. Zowel aantrekkelijk als effectief, zodat u ook na een evenement materiaal in handen hebt om de doelen van uw evenement te versterken.

OOGST Evenementenfotografie zorgt voor beeldverhalen rondom bijvoorbeeld jubilea, personeelsfeesten, openingen, concerten en optredens, netwerkbijeenkomsten, open dagen, presentaties en persbijeenkomsten. Wij hebben veel ervaring met de mooiste locaties op en rond de Utrechtse Heuvelrug, dus mocht u ideeen zoeken voor de locatie voor uw event, bespreken we dat graag met u en kunt u alvast even kijken op onze pagina met beste locaties.

In de toenemende snelheid en hoeveelheid van media, is beeld steeds belangrijker. We kijken vluchtig en tekst lezen we scannend. Hierdoor wordt effectief beeld steeds belangrijker. Het plaatst de tekst beter en als tekst niet wordt gelezen, zorgt goed beeld dat de doelgroepen toch nuttige associaties meekrijgt met uw boodschap en/of product. Dat geldt uiteraard ook voor uw evenementen, zowel tijdens als vooraf. Wij kunnen de voorbereiding van een evenement succesvoller maken met promotiebeeld uit onze studio. En uw evenementenfotografie aanvullen met design en opmaak van advertenties en flyers.

Voorbeelden van evenementen waarvoor wij beeld hebben verzorgd:

Openingen van Universiteit Leiden, Reportages voor Breda Photo, Media reportages van de Gentse Feesten en Koningsdag Amsterdam, Openingen van exposities Museum Hilversum en Huis van Marseille, Muziek optredens en festivals in Nederland, Belgie, Italie en de VS, Openingen van Kunstroutes, Promoties voor classic car verkiezingen en veilingen, evenementenfotografie voor food beurzen.