Popup camping ‘Municipol’ midden in Maarn nu al een klassieker

Het werd tijd voor een 1 nachts camping midden in Maarn. Dus Epke, Anne en Paul gingen dat organiseren en maakten 24 en 25 Augustus tot een feestje van tegen de 100 gasten op het grasveld van ‘de Pol’. Het werd al snel omgedoopt tot de ‘First Edition’ met een vervolg volgend jaar zomer.
Een fotoverslag:  Foto’s van MUNICIPOL First Edition — Maarn 2018

Municipol Maarn 2018 popup camping fotograaf OOGST Perry Hoogendijk Paul Verlaan Anne Panne

Popup camping Municipol in Centrum van Maarn

 

 

Rally in Maarn

Austin Healy klassieke auto door fotograaf van OOGstfotografie.nl

Exclusieve turqoise Austin Healy

Op 30 Jui 2018 werd vanaf Landgoed Maarsbergen de 6e editie van de Sint Joris Rally in Maarn en omgeving gehouden, met veel exclusieve auto’s.

Zeer succesvolle kinderdisco in Maarn

Zeer geslaagde kinderdisco in Maarn door fotograaf OOGst

Super Kinder Disco in Maarn

Op 9 juni 2018 opende ik de klapdeuren naar de gymzaal in de Twee Marken en werd ik overspoeld door licht en geluid van een onvervalste (kinder)disco. Super georganiseerd. Een groot succes met 225 dansende kinderen en gezelligheid bij nog meer ouders bij de bar van de twee Marken ernaast.  – Kinderdisco in Maarn

Kunstroute Maarn Doorn exposeert steeds meer fotografie

Klassiek cinematisch filmstijl portret van tubist van het concertgebouw orkest

Klassiek filmstijl portret door fotograaf Arnick

Kunstroute Maarn Doorn – Op 2 en 3 Juni stellen kunstenaars in Maarn en Doorn hun gallerieen en ateliers open zodat het publiek hun werk kan bekijken. Traditioneel gaven hier vooral Schilderkunstenaars en beeldhouwers zich voor op. Gelukkig breidt dit zich steeds meer uit naar sieraden, glas, grafiek en kunstfotografie.

Een van de exposerende fotografen is Arnick [ARNICK.NL], die maarnse inwoners via specifieke belichting en fotografische keuzes het aura van klassieke acteurs en actrices ‘uitleent’. Zijn werk is te zien op de Bakkersweg 66 in Maarn.

 

Tweede expositie in de Twee Marken van Fotograaf Arnick

Klassiek filmstijl cinematisch portret door fotograaf Arnick

Klassiek filmstijl portret – expositie in Maarn

Vanaf 10 Mei heeft fotograaf Arnick zijn tweede expositie in de Twee Marken in Maarn. Er worden 17 werken tentoongesteld. Het hoofdonderwerp is hoe fotografie de portrettant een geheel ander ‘aura’ kan geven of lenen, door middel van licht waar mensen specifieke associaties mee hebben. In dit geval cinematisch licht dat goed ingezet en in zwartwit associeert met de klassieke Hollywood film en acteurs actrices uit die tijd.

Hiernaast is er straatfotografie te zien gemaakt in Havana, Palermo en New York.

Arnick: ARNICK.NL.

Vanaf 10 Mei 6 weken te zien. Locatie: Twee Marken op Trompplein 5 in Maarn.

Meer informatie over portretten in cinematische stijl: 0616684599

Nieuwe sturende kracht achter de Kunstroute Doorn Maarn

 

 

Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn organisatie fotograaf Arnick.nl

Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn. Foto: Arnick.nl

Artikel “Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn” is te vinden in De Kaap, 21 December 2017, online artikel 22 December 2017 http://nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/nieuw-elan-voor-kunstroute-323201

Kunstroute 2018: Schilders, beeldhouwers, fotografen, grafisch kunstenaars, illustrators, musici en dichters opgelet: inschrijven als deelnemer aan de kunstroute kan tot eind januari 2018.

Volg het nieuws rondom de Kunstroute Maarn en Doorn op Facebook of op de website www.kunstroute-heuvelrug.nl.

Eerste pre-party Sint Maarten viering Maarn

Sint Maarten 2017 – Op initiatief van Anne van Vugt werd de aftrap van de Sint Maarten viering Maarn gegeven met een zeer geslaagde ‘pre-party’ op het Raadhuis Plein. Er waren veel mensen, kinderen, broodjes knakworst en chocomel aanwezig.

Sint Maarten viering in Maarn succes met eerste pre-party doro fotograaf OOGST oogstfotografieNL

Expositie van klassieke Hollywood portretfotografie

Klassiek Hollywood filmportret

Op de expositie van fotograaf Arnick Pelder in De Twee Marken in Maarn denk je filmsterren te zien. Het zijn echter portretten waarop mensen het ‘aura’ lenen van klassieke Hollywood fotografie. In de Twee Marken hangen tm 30 september 17 werken van de fotograaf, waaronder ook internationale straatfotografie, luchtfotografie en landschappen.

Tijdens de expositie geldt een aanbieding voor het maken van jouw eigen klassieke studioportret: Een portretsessie voor € 145 inclusief A3 Fine Art print met zwevende ophanging. Voor € 195 is een portretsessie mogelijk met uw klassieke oldtimer. Geheel in filmset stijl, op locatie.

Expositie van klassieke Hollywood portretfotografie. Tot 30 September 2017 in de Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8-23 uur en zaterdags van 9-17 uur. Check ook www.arnick.nl

 

Kunstmarkt Amersfoort: Als klassieke filmster geportretteerd

Kunstmarkt Amersfoort Chiaroscuro filmster portretten door fotograaf van OOGST in Maarn

Met 10 kunstenaars exposeert fotograaf Arnick Pelder van 29 Juni tm 2 Juli op de kunstmarkt in de exporuimte van Amicitia Food Village in Amersfoort. Arnick toont geportretteerden die het aura van filmsterren lenen via licht, donker en regie.

Deelnemers zijn oa: Iris Nijenhuis (sieraden), Izaak P. Slagt (fotografiekunst), Judi Gor (lichtkunst in architectuur), Mieke Kloppenburg (schilderkunst), Margriet Cowtastisch (zeefdruk), Mieke Smit (kunstzinnig textiel, collage, fotografie).

Vanwege de Amicitia Food Village in dezelfde ruimte -met bijvoorbeeld Cubaans en Turks eten en vele goede biersoorten- kunnen alle zintuigen geprikkeld worden. Donderdag om 19 uur wordt de expositie feestelijk geopend door fractievoorzitter Ben Stoelinga.

De expositie is donderdag 29 Juni tm zondag 2 Juli, iedere dag van 12 tot 18 uur.

Voor meer informatie over de locatie: amicitiafoodvillage.nl.

Thailand in Maarn

 

Thaise dag in Maarn met danseressen thais buffet en massages door OOGST fotograaf

Thailand in Maarn

26 februari 2017 – Het was net  klein Thailand tijdens het liefdadigheidsfeest georganiseerd door Bodhi Boom Wellness voor overstroomd gebied in Zuid Thailand.

Kerstboomverbranding Maarn 2017

Kerstboomverbranding op Koeheuvels in Maarn 2017 door fotograaf van oogstfotografie

 

Op 6 Januari 2017 werd traditiegetrouw de kerstboomverbranding Maarn aangestoken. Het was een kleiner aantal kerstbomen dan vorig jaar, maar het vuur werd wel stevig. Gluhwein, chocomel, oliebollen en een speelgoedloterij maakten het extra gezellig. Met dank aan de Maarnse brandweermannen. Foto: OOGST uit Maarn

Hollandse Avond in Maarn

Hollandse avond met de maarnse mannen en maarnse ladies en Rick van der Kroon de Nederlandse Neil Diamond

25 November 2016 kwamen de Maarnse Ladies en Maarnse Mannen ‘clubs’ voor de tweede keer bij elkaar op de Hollandse Avond in Maarn met optredens van de Nederlandse Neil Diamond, Rick van der Kroon.

Huldiging in Maarn van Thijs van Hofweegen

Maarn, 30 September 2016. Vandaag werd Thijs van Hofweegen in Maarn gehuldigd voor zijn zilveren medaille op de paralympics in Rio de Janeiro. Super Maarnse prestatie.

Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen

Maarnse Mannen BBQ 2016 leidt tot meer events

Maarnse Mannen Barbeque Maarn 2016

De barbeque van de Maarnse Mannen werkte inspirerend voor nieuwe events in Maarn. Het eerstvolgende wordt een Hollandse muziek feest op 25 November 2016, met Rick van der Kroon.

Deze blog over Maarn bevat nieuwsberichten en foto’s van de straat, natuur en omgeving van Maarn en de Heuvelrug van Utrecht.

Colofon / redactie: OOGST Fotografie in Maarn-Maarsbergen. Fotos: Arnick Pelder van OOGST Fotografie.

OOGST werkt heeft veel fotografie ervaring met de de mooiste binnen en buiten locaties in Amersfoort, Zeist, Driebergen en de gehele regio van de Utrechtse Heuvelrug. Gespecialiseerd in portretfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie, evenementenfotografie en familiefotografie.