Nieuwe sturende kracht achter de Kunstroute Doorn Maarn

 

 

Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn organisatie fotograaf Arnick.nl

Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn. Foto: Arnick.nl

Artikel “Nieuw elan voor de Kunstroute Doorn Maarn” is te vinden in De Kaap, 21 December 2017, online artikel 22 December 2017 http://nieuwsbladdekaap.nl/lokaal/nieuw-elan-voor-kunstroute-323201

Kunstroute 2018: Schilders, beeldhouwers, fotografen, grafisch kunstenaars, illustrators, musici en dichters opgelet: inschrijven als deelnemer aan de kunstroute kan tot eind januari 2018.

Volg het nieuws rondom de Kunstroute Maarn en Doorn op Facebook of op de website www.kunstroute-heuvelrug.nl.

Eerste pre-party Sint Maarten viering Maarn

Sint Maarten 2017 – Op initiatief van Anne van Vugt werd de aftrap van de Sint Maarten viering Maarn gegeven met een zeer geslaagde ‘pre-party’ op het Raadhuis Plein. Er waren veel mensen, kinderen, broodjes knakworst en chocomel aanwezig.

Sint Maarten viering in Maarn succes met eerste pre-party doro fotograaf OOGST oogstfotografieNL

Expositie van klassieke Hollywood portretfotografie

Klassiek Hollywood filmportret

Op de expositie van fotograaf Arnick Pelder in De Twee Marken in Maarn denk je filmsterren te zien. Het zijn echter portretten waarop mensen het ‘aura’ lenen van klassieke Hollywood fotografie. In de Twee Marken hangen tm 30 september 17 werken van de fotograaf, waaronder ook internationale straatfotografie, luchtfotografie en landschappen.

Tijdens de expositie geldt een aanbieding voor het maken van jouw eigen klassieke studioportret: Een portretsessie voor € 145 inclusief A3 Fine Art print met zwevende ophanging. Voor € 195 is een portretsessie mogelijk met uw klassieke oldtimer. Geheel in filmset stijl, op locatie.

Expositie van klassieke Hollywood portretfotografie. Tot 30 September 2017 in de Twee Marken, Trompplein 5 in Maarn. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8-23 uur en zaterdags van 9-17 uur. Check ook www.arnick.nl

 

Kunstmarkt Amersfoort: Als klassieke filmster geportretteerd

Kunstmarkt Amersfoort Chiaroscuro filmster portretten door fotograaf van OOGST in Maarn

Met 10 kunstenaars exposeert fotograaf Arnick Pelder van 29 Juni tm 2 Juli op de kunstmarkt in de exporuimte van Amicitia Food Village in Amersfoort. Arnick toont geportretteerden die het aura van filmsterren lenen via licht, donker en regie.

Deelnemers zijn oa: Iris Nijenhuis (sieraden), Izaak P. Slagt (fotografiekunst), Judi Gor (lichtkunst in architectuur), Mieke Kloppenburg (schilderkunst), Margriet Cowtastisch (zeefdruk), Mieke Smit (kunstzinnig textiel, collage, fotografie).

Vanwege de Amicitia Food Village in dezelfde ruimte -met bijvoorbeeld Cubaans en Turks eten en vele goede biersoorten- kunnen alle zintuigen geprikkeld worden. Donderdag om 19 uur wordt de expositie feestelijk geopend door fractievoorzitter Ben Stoelinga.

De expositie is donderdag 29 Juni tm zondag 2 Juli, iedere dag van 12 tot 18 uur.

Voor meer informatie over de locatie: amicitiafoodvillage.nl.

Thailand in Maarn

 

Thaise dag in Maarn met danseressen thais buffet en massages door OOGST fotograaf

Thailand in Maarn

26 februari 2017 – Het was net  klein Thailand tijdens het liefdadigheidsfeest georganiseerd door Bodhi Boom Wellness voor overstroomd gebied in Zuid Thailand.

Kerstboomverbranding Maarn 2017

Kerstboomverbranding op Koeheuvels in Maarn 2017 door fotograaf van oogstfotografie

 

Op 6 Januari 2017 werd traditiegetrouw de kerstboomverbranding Maarn aangestoken. Het was een kleiner aantal kerstbomen dan vorig jaar, maar het vuur werd wel stevig. Gluhwein, chocomel, oliebollen en een speelgoedloterij maakten het extra gezellig. Met dank aan de Maarnse brandweermannen. Foto: OOGST uit Maarn

Hollandse Avond in Maarn

Hollandse avond met de maarnse mannen en maarnse ladies en Rick van der Kroon de Nederlandse Neil Diamond

25 November 2016 kwamen de Maarnse Ladies en Maarnse Mannen ‘clubs’ voor de tweede keer bij elkaar op de Hollandse Avond in Maarn met optredens van de Nederlandse Neil Diamond, Rick van der Kroon.

Huldiging in Maarn van Thijs van Hofweegen

Maarn, 30 September 2016. Vandaag werd Thijs van Hofweegen in Maarn gehuldigd voor zijn zilveren medaille op de paralympics in Rio de Janeiro. Super Maarnse prestatie.

Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen Huldiging in Maarn zilveren medaille van Thijs van Hofweegen

Maarnse Mannen BBQ 2016 leidt tot meer events

Maarnse Mannen Barbeque Maarn 2016

De barbeque van de Maarnse Mannen werkte inspirerend voor nieuwe events in Maarn. Het eerstvolgende wordt een Hollandse muziek feest op 25 November 2016, met Rick van der Kroon.

Oplegger ramt viaduct Maarn, file Amersfoort-Doorn

5 April Maarn – Vrachtwagen met machine veroorzaakt stevige schade onder het viaduct onder de A12 in Maarn. Het veroorzaakte files op de A12 en de provinciale weg tussen Amersfoort en Doorn. Fotograaf: OOGSTFotografie

Aanrijding viaduct Maarn Amersfoort Doorn fotograaf OOGSTfotografie portretfotografie

aanrijding viaduct maarn zorgt voor file op A12 en tussen Amersfoort en Doorn – portretfotograaf

 

Aanrijding viaduct Maarn Amersfoort Doorn fotograaf OOGSTfotografie portretfotografie

aanrijding viaduct maarn zorgt voor file op A12 en tussen Amersfoort en Doorn – portretfotograaf

Pasen groot feest op Koeheuvels Maarn

Maarn 26 Maart – Het eieren zoeken met Pasen op de Koeheuvels Maarn trok veel kinderen en hun families. Ook het gouden ei werd gevonden.

Chocolade paashaas eieren zoeken Koeheuvels Maarn Fotograaf OOGSTFotografie

Succes en fanfare pasen Maarn  fotograaf oogstfotografie

Gouden ei Pasen Maarn op de Koeheuvels Fotograaf OOGSTFotografie

Kerstboomverbranding Maarn 2016

kerstbomenverbranding 2016-1-2

kerstbomenverbranding 2016-1

Behoorlijk druk en een mooi vuur op de Koeheuvels in Maarn tijdens de kerstboomverbranding 2016. Vergezeld van gluhwein, chocomel en oliebollen.

Kerst markt in Maarn nog nooit zo druk

Kerstmarkt maarn nog nooit zo druk kerst fotoshoot

kerstmarktk maarn dans

Maarn – De kerstmarkt op het 5 Mei Plein in Maarn was nog nooit zo druk. Zeer waarschijnlijk vanwege de entourage van danseressen van verschillende leeftijdsgroepen, die een kerstdans opvoerden op een podium op het plein.

Deze blog over Maarn bevat nieuwsberichten en foto’s van de straat, natuur en omgeving van Maarn en de Heuvelrug van Utrecht.

Colofon / redactie: OOGST Fotografie in Maarn-Maarsbergen. Fotos: Arnick Pelder van OOGST Fotografie.

OOGST werkt heeft veel fotografie ervaring met de de mooiste binnen en buiten locaties in Amersfoort, Zeist, Driebergen en de gehele regio van de Utrechtse Heuvelrug. Gespecialiseerd in portretfotografie, bedrijfsfotografie, productfotografie, evenementenfotografie en familiefotografie.