Jouw Glamourshoot

Je hebt vast wel eens leuk op een foto gestaan. Maar je zou graag een keer op je mooist gefotografeerd willen worden, vanuit de beste hoeken, met je beste en leukste houdingen en een overtuigende blik. Gewoon voor jezelf, voor aan de muur bij je vriend, vriendin of partner, of voor je portfolio. Dat kan je artiesten portfolio zijn, maar ook je persoonlijke portfolio. Misschien vind je op de foto gaan niet echt de leukste bezigheid, maar wij werken van nature laagdrempelig, informeel en staan bekend om een prettige manier van ‘regisseren’ naar foto’s waar je trots op kunt zijn.

Als je al portretfoto’s of fotoshoot foto’s hebt, waarvan je vindt dat je er niet zo heel goed op staat, of met de verkeerde blikken, verzekeren wij je dat je bij ons niet teleurgesteld zult worden. Als je meer gespannen naar huis gaat dan toen we aan de fotoshoot begonnen, of wanneer je vindt dat je fotos niet goed gelukt zijn, hoef je niet te betalen.

 

Onze praktische werkwijze

We bespreken op basis van bestaande fotos van jou een kledingadvies en plannen met jou een shoot van een uur in de studio of 2 uur op locatie. Ter inspiratie hebben we een pagina gemaakt met de beste fotoshoot locaties. We maken een lichtopstelling (ook mobiel op locatie) die past bij de ideeen die we voor je hebben, en gebruiken onze expertise om je beste houdingen, hoeken en gezichtsuitdrukkingen te vinden.